Van den Brink goed op dreef met Diabolo

Dennis van den Brink hier met Royal Queen en vader Teus

Vorige week schreven Dennis van den Brink en Diabolo al de Grote Prijs in Lichtenvoorde op hun naam. Vandaag verkeerde het duo weer in topvorm op Indoor Drachten. In een tijd van 26,86 seconden reed Van den Brink de Clinton-zoon naar een tweede plaats. De overwinning ging naar de Belg Maartje Verberckmoes met Cous Cous (v. Maloubet de Pleville). Zij noteerden de scherpe tijd van 25,12 seconden.

Ook Lisa Nooren presteerde goed in  Medium Tour over twee fasen. Met VDL Groep Urane De Talma (v. Argentinus) behaalde ze de derde prijs. Voor Nooren is Indoor Drachten weer haar eerste wedstrijd nadat ze eind november haar wedstrijdseizoen noodgedwongen moest afbreken. Gisteren behaalde ze met Hocus Pocus de Muze (v. Tinka’s Boy) al een zesde prijs in de Big Tour.

Top vijf

Robert Vos was een tikkeltje langzamer dan Nooren in het parcours over 1,40 meter. Hij stuurde Count Dooku (v. Chacco Blue) in 27,94 seconden foutloos door de finishlijn. De vijfde prijs werd gewonnen door Wout-Jan van der Schans met de Nassau-zoon Broere Canada.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.