Paardenkrant/Horses.nl zoekt ervaren bureauredacteur

Ken jij de paardenwereld van binnen en van buiten? Heb je een brede interesse en kennis in sport en fokkerij? Combineer jij visie met een vlotte pen? We willen jou graag vinden! Op de redactie van Paardenkrant en Horses.nl zoeken we per direct versterking van een ervaren bureauredacteur (m/v, 36 uur). 

Als veelzijdige teamspeler steek je energie in het opbouwen en onderhouden van onze merken Horses.nl en De Paardenkrant. Je hebt affiniteit met digitale media en kennis van WordPress en gelooft in een toekomst waarin wij met onze merken lezers zowel op traditionele als vernieuwende manieren weten te bereiken. Ook zie jij de toegevoegde waarde van een nauwe samenwerking met de sales- en marketingafdeling.

Waar kom je te werken? Eisma Horsesmedia bv is uitgever van print- en online informatie in de hippische sector via de merken Bit, Dressuur en De Paardenkrant/Horses.nl. Op onze locatie in Doetinchem hebben wij  jou het volgende te bieden:

  • Een afwisselende baan in een enthousiast team.
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatieven.
  • Marktconform salaris met (in eerste instantie) een tijdelijke aanstelling.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie (CAO voor het Uitgeverijbedrijf)

Lijkt jou deze baan op het lijf geschreven?

Stuur dan zo spoedig mogelijk doch uiterlijk vóór 31 juli 2017 jouw motivatie naar  Astrid van Amerongen, HR functionaris: a.vanamerongen@eisma.nl

Voor vragen of nadere informatie kun je bellen met Dorien van Dijk: tijdens kantooruren bereikbaar op 088-29 44 701 of 06- 218 386 42

Eisma Horsesmedia bv is onderdeel van de Eisma Media Groep, een groeiende organisatie in B2B vakinformatie. Vanuit de vestigingen in Doetinchem en Leeuwarden zorgen 100 professionals en honderden freelancers voor kennis en communicatie mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van onze klanten (meer dan een half miljoen ondernemers en onderwijsinstellingen in Nederland en België). Ondernemerschap, open communicatie en vakmanschap zitten in de genen van onze betrokken medewerkers om resultaatgericht zaken te doen en zo inhoud te geven aan de Eisma Media Groep slogan: “Onze kennis, uw succes!”

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.