Ga naar hoofdinhoud

Moya wint progressief met Joker

Sergio Alvarez Moya hier met Actionbreaker Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Sergio Alvarez Moya heeft gisteravond in Aken het progressief met Joker gewonnen. Hij zadelde hiervoor Abab van het Molenhof (v. Nabab de Reve) en behaalde het maximaal aantal punten van 65 in 53,58 seconden. De Ier Dermott Lennon werd tweede, gevolgd door de Britt Ben Maher.


Lennon kwam met Hallmark Elite (v. Lord Byron) nog dicht in de buurt van Moya. Hij finishte in 53,93 seconden met eveneens een score van 65 punten. Ben Maher had met Aristo Z (v. Andiamo) 55,21 seconden nodig. Duitser Daniel Deusser werd vierde met Mouse (v. Limbus) in 56,07 seconden. De Ier Cian O’Connor kwam op de vijfde plek met Carpe Diem (v. Concorde).

Luciana Diniz was de beste amazone in de progressieve springproef. Met haar negenjarige Fit For Fun (v. For Pleasure) werd ze zesde.

Klik hier voor de resultaten.
Klik hier voor alle berichtgeving over CHIO Aken.

Bron: Horses

Eén reactie op “Moya wint progressief met Joker

  • Wim Colijn

    Dat is natuurlijk altijd handig om een joker achter de hand te hebben. Ik vind dat niet helemaal eerlijk ten opzichte van de andere deelnemers, maar ja het kanselement moet tegenwoordig overal worden meegenomen. Laat anders het publiek meestemmen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook