Ga naar hoofdinhoud

Patrick Lemmen wint Grote Prijs van Blaricum

Patrick Lemmen met Zycalin. Foto: Jacquelien van Tartwijk
Patrick Lemmen won vanmiddag op Jumping Blaricum de over 1,40m verreden Grote Prijs met Zycalin W (v. Berlin). De tweede plaats was voor de pas zestienjarige Megan Laseur met Arielle (v. Akribori). Dennis Evertse werd derde.


Zycalin W sprong twee foutloze rondes en Lemmen stuurde hem in de barrage in 43,04 seconden foutloos over de finish. Megan Laseur deed er met Arielle wat langer over, maar bleef wel foutloos in 48,41 seconden. Dat laatste kon Evertse niet zeggen. Met Quasito Z (v. Quinar) finishte hij weliswaar in een snelle tijd van 43,94 seconde, maar kreeg hij wel vier strafpunten te verduren. Kevin Olsmeyer reed de Indoctro-zoon Mister Big naar een vierde plek. De vijfde plaats was voor Julian Kraaij.

De 1,35m-finale eerder vandaag werd gewonnen door de Eqyptische ruiter Karim El Zoghby met Cantos-dochter Amelia. In 30,02 seconden wist hij tweede prijswinnaar Julian Kraaij en Kim Bril voor te blijven. Kraaij zadelde Vernando (v. Casparino) en de jonge Kim Bril kwam met Tennessee W (v. Concorde) aan de start. Derde werd Niclas Parmler, gevolgd door Anouk de Ruijter.

In de 1,30m-finale trok Bianca Schoenmakers aan het langste eind met Z-Day (v. Numero Uno). In een tijd van 35,67 seconden reed zij naar de overwinning. Tweede werd Mario Wilson Fernandes en derde werd de winnaar van gisteren, Glenn Knoester.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook