Verrichtingstopper Fly debuteert met nieuwe ruiter

Fly, hier onder Tim van den Oetelaar. Foto: Jacquelien van Tartwijk

De zesjarige hengst Fly (Kashmir van Schuttershof x Caretino) heeft zijn debuut gemaakt met Neal Fearon. De Ierse ruiter bracht de KWPN-verrichtingstopper van het najaar van 2015 op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva aan de start bij de zesjarigen.

Als vierjarige kwam Fly in de Stal Hendrix-competitie als winnaar uit de bus. Vervolgens imponeerde hij in de Isah Cup en verdiende daar een ticket voor het verrichtingsonderzoek van het KWPN. Dat sloot hij in het najaar van 2015 als verrichtingstopper af.

De bij het KWPN en Zangersheide gekeurde SbS-hengst genoot zijn opleiding onder Tim van den Oetelaar. Fly en zijn huidige ruiter Fearon wisten vandaag de rubriek voor zesjarigen niet te voltooien.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.