Ga naar hoofdinhoud

Topmodel Lonneke Engel voor cover Bit

Fotoshoot Lonneke EngelPark Raveleijn in de Efteling vormde gisteravond het sprookjesachtige decor van een bijzondere fotoshoot met supermodel Lonneke Engel. Omringd door paarden, een vuurspuwende vijfkoppige draak, uilen en raven poseerde het topmodel in jurken en schoenen van de bekende ontwerper Jan Taminiau voor paardenfotograaf Arnd Bronkhorst. Het resultaat van de bijzondere fotoshoot is in januari 2012 te zien in paardenmagazine Bit. Paardenliefhebber Lonneke Engel prijkt in deze Bit-editie op de cover en tekent voor het gasthoofdredacteurschap.

Speciaal voor de fotoshoot was Park Raveleijn dinsdagavond voor het eerst bij avondlicht te bewonderen. “De ambiance en de achtergrond voor de foto’s is natuurlijk hartstikke vet”, vertelt Lonneke Engel enthousiast. Engel, eigenaresse van U2 (v. OO Seven) waar Mischa Koot lichte tour mee rijdt, is naast topmodel op en top paardenmeisje. Aan het eind van de avond trok ze zelfs de schoenen die eerder gedragen zijn door Lady Gaga en Beyoncé uit, en ging ze in een haute couture jurk te paard.

Lonneke Engel nam zelf het initiatief om Bit te benaderen. “Ik hoop een magazine te maken waarin ik laat zien wat ik met paarden heb én dat mensen leuk vinden om te lezen.” Bit-hoofdredacteur Marjan Tulp vult aan: “Ze is gek op paarden en wil haar betrokkenheid voor goede doelen als Brooke Hospital uitdragen. Ze heeft Bit uitgekozen omdat dit magazine het beste bij haar past.”

Het Eindhovens Dagblad was bij de fotoshoot aanwezig en maakte een videoreportage. Bekijk hier de video.

Bron: Horses.nl
Foto: Lonneke Ruesink

7 reacties op “Topmodel Lonneke Engel voor cover Bit

  • H.

    Wat een trutten zooi !!!

  • Nicole

    Zo H.,O.
    Das zeer duidelijk dan. Superlachen kan ik om zo’n droge opmerking. Niks meer aan toe te voegen.
    MAW…..mee eens

  • Meta

    :-p

    Als ze dan toch graag “into the picture” en aandacht wil, waarom dan geen fotoreportage bij Brooke ,waar ze dan daadwerkelijk kan helpen en haar liefde kan uiten ( in €uri)
    Zonder enge make-up en met een stoere spijkerbroek (Zeeman) ,leuk hempie(Wibra) en een paar stevige bergschoenen(Scapino) aan zal ze er dan ook best aantrekkelijk en betrokken uitzien.
    Dit is weer zo’n geregiseerde poppenkast…die weinig met paardenpassie te maken heeft…alhoewel…Arnd is paardenfotograaf ,dus dat zal wel weer helemaal goed komen ;-))

  • kima holland

    LoL volgens het meisje van HNTM ziet lonneke engel 28 er nog goed uit voor dr leeftijd !

  • P.Puk

    Ach mensen laten wij allemaal gaan doen waar we goed in zijn! Jullie zijn waarschijnlijk leuk met paardjes, maar Lonneke is top model! En owja, ze doet het voor een goed doel.. Is het dan nooit goed? Laat haar lekker. Triest!

  • cavallo

    Het zal een supermooie reportage worden gezien de beelden die nu al te zien zijn.
    En het zijn altijd dezelfde mensen die negatief reageren op vele berichten, misschien kunnen zij al die tijd beter spenderen aan goede doelen??
    Ik wacht met smart op de Bit van januari!

  • Angelique

    Wat heeft dit eigenlijk met het fenomeen paard te maken? Is eerder een mooie reclame voor de Efteling.
    Idd, dat “paardenmeisje” had met haar tweedehands Beyonceschoentjes beter aandacht kunnen vragen voor Brooke dmv en fotoshoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.