Abdulrahman Alrajhi en Varo M besten in 2* GP Sharjah

Varo M hier onder Daniel NeilsonFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Abdulrahman Alrajhi zegevierde dit weekend in de 2* Grand Prix van Sharjah met de KWPN’er Varo M. De jonge Saoediër klopte in de spannende barrage routinier David Will met Cento du Rouet en de Syriër Amre Hamcho op Al Murtajiz

Twee jaar geleden kwam de nu vijftienjarige Varo M via Abdullah Alsharbatly in handen van Abdulrahman Alrajhi. De zoon van Pierrot was onder de Brit Daniel Neilson al succesvol op het hoogste niveau. De overwinning in de 2* Grand Prix is de eerste grote zege van het duo.

In de negen man sterke barrage van de 1,45m GP leverde de top drie veel strijd. Alrajhi kwam met Varo als snelste uit de bus met een tijd van 37,32 seconden. Even daarvoor reed David Will met Cento du Rouet (v. Chintan) 37,76 seconden, en was net iets sneller dan Amre Hamcho en Al Murtajiz (v. Pilgrim II) die 37,93 had neergezet.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.