Aftellen naar Jumping Mechelen

Nog een paar dagen en dan gaat in Mechelen het jaarlijkse concours hippique weer van start. Voor Nederland zullen Harrie Smolders en Leopold van Asten in actie komen in de vijfsterren springrubrieken. Theo Hanzon, Marlies van Baalen, Patrick van der Meer en Tommie Visser komen aan de start in de dressuurring en in de WB-mennen wordt Nederland vertegenwoordigd door IJsbrand Chardon, Koos de Ronde en Theo Timmerman.

De dressuurruiters nemen het in Mechelen op tegen onder andere de thuisrijdende Jeroen Devroe, Isabel Cool en Jorinde Verwimp. Voor Duitsland en Groot-Brittannië komen geen combinaties in de dressuurring in actie.

CSI5*

De voltallige top drie van de FEI-rankings springen is in de Belgische stad vertegenwoordigd in de vijfsterren rubrieken. Christian Ahlmann, Simon Delestre en de twee plaatsen omhoog opgeschoven Daniel Deusser nemen het niet alleen op tegen Smolders en Van Asten, maar ook tegen onder andere de thuisrijdende Gregory Wathelet. Naast Wathelet zijn ook Nicola en Olivier Philippaerts, Jos Verlooy, Jerome Guery en Zoe Conter enkele van de Belgische deelnemers, die op de startlijst staan van deze thuiswedstrijd.

Mennen

De Ronde kreeg voor Mechelen, net Boyd Exell en Glenn Geerts, een wildcard. Hiermee kan hij naast Chardon en Timmerman meedoen aan de WB-wedstrijd. Naast deze menners staan ook de namen van Rainer Duen, Jerôme Voutaz en Georg von Stein op de startlijst.

Klik hier voor de volledige lijst met deelnemers

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.