Ga naar hoofdinhoud

Allan Gron verslaat Jill Becks en Helen Langehanenberg

De openingsrubriek op het CDI in Hagen is vanmiddag gewonnen door Allan Gron. De stalruiter van Blue Hors reed Zack-zoon Zick Flower met 72,605% naar de zege in de Prix St. Georges en verwees Jill Becks met Damon's Satelite en Helen Langehanenberg met Annabelle naar de lagere plaatsen op het ereschavot.

De inmiddels achtjarige Zick Flower was als jong paard al opvallend. Zo won hij het jonge paarden-kampioenschap in Denemarken en liep als vijf- en zesjarige op het WK in Verden. Op een mislukte wissel aan het einde van de diagonaal na, liep de hengst vandaag een foutloze proef.

Gron werd op de hielen gezeten door Jill Becks. De Duitse young rider scoorde met Damon Hill-zoon Damon’s Satelite 72,421%. Topamazone Helen Langehanenberg en de achtjarige merrie Annabelle sloten met 72,316% aan op de derde plaats. Met een score van 72,132% eindigde Jessica von Bredow-Werndl met Dante’s Peak als vierde. De Nederlandse hengst Blue Hors Don Olymbrio eindigde ook nog in de top vijf. Onder Blue Hors-ruiter Daniel Bachmann Andersen liep de Jazz-zoon naar 71,921%.

Het beste Nederlandse resultaat werd neergezet door Linda Verwaal en Rocky (v. Rock Forever). De combinatie behaalde 69,237% en werd dertiende.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.