Ga naar hoofdinhoud

Amber Meijer de eerste, de beste in Glock’s Medium Tour finale

Amber Meijer hier met KM Carrera Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De achttienjarige Amber Meijer moest als eerste van start in de barrage van de Medium Tour finale op Glock Horse Performance Center in Villach. Het deerde de jeugdige amazone uit Muntendam niets en zette met Feline HBC direct de winnende tijd op de klokken. Ze gaf Christian Juza en Luca Coata het nakijken in de zes man sterke barrage.

In de barrage van de 1* Medium Tour finale over 1,35m sprong Amber Meijer met Feline overtuigend naar de zege. De zevenjarige merrie van Cantos was heel voorzichtig en Meijer kon kort wenden. De tijd van 39,74 seconen die ze in eerste rit neerzette, was ruim voldoende voor de overwinning.

Christian Juza reed voor eigen publiek Mister Z (v. Mr. Blue) naar de tweede plaats in 40,24 seconden. De Italiaan Luca Coata werd derde op Quite Beauty (v. Quite Easy), hij was nul in 41,51 seconden.

Door een springfout in het basisparcours haalde Isabelle Boon de barrage niet. Maar ze was met Vince (v. Krunch de Breve) snel genoeg om de achtste prijs in ontvangst te nemen.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.