Ga naar hoofdinhoud

Aniek Poels en Athene springen naar zesde plaats in 1,50m

Aniek Poels met Athene Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Aniek Poels was met de Berlin-merrie Athene een van de zeven dubbele foutlozen in het hoofdnummer van de vrijdag op het CSI4* in Bourg-en-Bresse. Haar tijd leverde Poels de zesde plaats op achter winnaar Cassio Rivetti met UT Majeur de Brecey (v. Diamant de Semilly).

In totaal waren veertien combinaties tot de barrage van het 1,50m-parcours, die meetelde voor de Longines ranking, doorgedrongen. De Braziliaan Rivetti  was met negenjarige hengst UT Majeur de Brecey oppermachtig. Hij zette 39,50 seconden op het scorebord en daar kwam niemand meer aan.

Toont opnieuw vorm

In Lummen had Aniek Poels laten zien tot wat ze in staat is met de twaalfjarige Athene. Daar werd ze derde in de Grote Prijs en vertelde lovend over de voorzichtigheid en de super instelling van de merrie. In het 1,50m in Frankrijk toonde de combinatie opnieuw de vorm door in 44 seconden foutloos te gaan en de zesde prijs in ontvangst te nemen.

Fontanelle en Lindelöw

Achter Cassio Rivetti kwam Alexandre Fontanelle op de tweede plaats met Prime Time des Vagues (v. Diner’s Time). De derde plek was voor Douglas Lindelöw op Zacramento (v. Cardento).

1,40m Twee Fasen

In de 1,40m Twee Fasen Special was er nog een zestien plaats voor Aniek Poels met Cosma Go R (v. Cornet Obolensky). Poels was foutloos maar niet snel genoeg. De proef werd gewonnen door de Fransman Mathieu Billot op Vialotta D’Ick (v. Diamnat de Semilly).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.