Ga naar hoofdinhoud

Anne-Liza Makkinga derde in Medium Tour Valkenswaard

De 1.40m-rubriek op CSI Valkenswaard werd zojuist prooi voor de Braziliaanse ruiter Pedro Veniss. Hij bleef in de sterk bezette rubriek bijna een seconde voor op de concurrentie. De meeste weerstand ondervond hij van Ben Maher, die uiteindelijk het tweede prijzengeld pakte. Anne-Liza Makkinga mocht zich als derde opstellen voor de prijsuitreiking in deze tweefasen rubriek.  

Maar liefst twintig combinaties bleven over beide omlopen foutloos. Veniss was met Anaya Ste Hermelle (v. Andiamo) daarvan ook nog eens de snelste door 27,61 seconden te klokken. Maher stuurde de KWPN-ruin Explosion W (v. Chacco Blue) net geen seconde langzamer rond in 28,45 seconden en met 0,3 seconden meer op de klok kwam Makkinga met Heartbreaker-dochter Finesse van Sappenleen aan de finish.

Top vijf

Raphaele Peninque Guilbert werd vierde met Classico van de Helle (v. Clearway). Het Franse duo noteerde een tijd van 29,08 seconden en verwees daarmee de Belgische Karline de Brabander mett Elvis ter Puttte naar de vijfde plaats met 30,24 seconden op de klok.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.