Ga naar hoofdinhoud

Après-ski jumping trekt veel ruiters naar de piste bij Den Goubergh

Met de recente uitbreidingen aan Den Goubergh is deelname aan het après-ski concours sterk in trek. Van 9 tot en met 12 februari verzamelen diverse topruiters zich voor het internationale springconcours bij de familie van der Pluijm. Zo is het dynamische duo Bart van der Maat en Rolf-Göran Bengtsson van de partij. Zij krijgen tegengas van onder andere Leopold van Asten, Michel Hendrix, de familie Thijssen en ook Gerco Schröder verschijnt aan de start.

Met de nieuwe extra rijhal en restaurant is het hippisch centrum goed uitgerust om meer combinaties dan ooit te ontvangen. Desondanks zijn er flinke wachtlijsten voor deelname aan het Brabantse après-ski event. Reden voor een feestje volgens de eigenaar, Leon van der Pluijm: “Het is een mooi begin van onze internationale kalender. Ik hoop dat het voor alle CSI’s zo storm loopt. We hebben deze editie veel buitenlanders, maar ook een legio Nederlandse ruiters die weer terugkomen. Dat doet me altijd goed. Ook hosten we tijdens dit concours de Holland Horse Sale veiling wat ook weer een mooie toevoeging is aan het programma.”

Holland Horse Sale
Met twee Longines Ranking proeven te verrijden en op zaterdagavond de Holland Horse Sale veiling maakt de organisatie in Roosendaal zich op voor een sportief waardig event. Niet alleen internationale grootheden, maar ook lokale favorieten als Bianca Schoenmakers en Siebe Kramer staan garant voor spectaculaire springsport. Zoals de naam van het concours doet vermoeden, staan er twee gezellige après-ski party’s op de latten, waarna er gepiekt zal worden in de afsluitende Grote Prijs op zondagmiddag.

Voor meer informatie kijkt u op: www.dengoubergh.nl
Voor meer informatie over de veiling kijkt u op: www.hollandhorsesale.com

Bron: persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.