Ga naar hoofdinhoud

Aston Martin NL nog steeds in kliniek

Aston Martin NL, het talentvolle Grand Prix-paard van Christa Larmoyeur, staat twee weken na zijn ongeluk nog steeds op de kliniek. De grote vosruin werd direct na het ongeluk geopereerd, en tot op de dag van vandaag is het onduidelijk of de zoon van Uphill zal herstellen van zijn verwonding. 

Christa Larmoyeur bezoekt haar paard elke dag. “Ik rijd dagelijks een kleine 300 kilometer om hem op te zoeken. Ik begin eerder met mijn lessen en ga ’s avonds langer door. Maar ik wil hem elke dag zien”, verklaart Larmoyeur. “De dierenartsen kunnen nog steeds niet inschatten hoe het verloop zal zijn. Vandaag gaan de hechtingen eruit, maar er zit nog een ontsteking die niet weg wil. Ik zou willen dat ik meer weet, het blijft afwachten helaas.”

De amazone neemt dagelijks een auto vol voer mee als ze op ziekenbezoek gaat. “Hooi van thuis, appeltjes van onze eigen boom en het voer waar hij aan gewend is. Ik merk aan hem dat hij dat liever eet. Eigenlijk is hij best wel een beetje verwend”, concludeert Larmoyeur.

Bron: Horses

Eén reactie op “Aston Martin NL nog steeds in kliniek

  • Gea Planken

    Ahhhh Christa, nogmaals sterkte en ik hoop dat het snel beter gaat !! Er gaat niks boven eigen appeltjes en voer, respect dat je dit iedere dag doet. We duimen !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.