Ga naar hoofdinhoud

Bart Bles met zes nieuwe paarden naar de top

Bart Bles hier met PokémonFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Springruiter Bart Bles heeft sinds enkele maanden de beschikking over zes nieuwe paarden. Eigenaar SF Equestrian heeft de paarden bij Bles ondergebracht met het doel om naar de top van de sport te komen. In San Giovanni haalde Bart gisteren het ene na het andere succes met zijn nieuwe talenten.

De paarden, die Bles sinds kort tot zijn beschikking heeft zijn Comino (v. Cassini II), Domino van Lange Weeren (v. Chin Chin), Evabellie W (v. Colman), Gran Canyon van HD (v. Cartani), Pandora 258 (v. Perigueux) en Nickoletta E (v. Nintender).

San Giovanni

Een aantal van deze paarden heeft de ruiter mee genomen naar San Giovanni en hij boekte daar de afgelopen dagen al meerdere successen. Met Domino won Bles gisteren de Six Bar, met Evabellie W de rubriek over 1,35m en met Gran Canyon Van HD en Nickoletta E was Bles met de eerste en tweede plaats concurrent van zichzelf in een 1,40m-rubriek.

“Je doet je best natuurlijk en nu pakte het allemaal goed uit”, reageerde Bles nuchter over zijn prestaties in San Giovanni. “Vandaag gaan we er opnieuw voor en we gaan weer net zo hard onze best doen.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.