Ga naar hoofdinhoud

Beezie Madden pakt de Welcome Stakes in Washington

Beezie Madden en Breitling LS. Foto: Shawn McMillen Photography
Beezie Madden reed gisteravond de hengst Breitling LS (v. Quintero) overtuigend naar de winst in de 4* Welcome Stakes in Washington. De oud Olympisch kampioene was in de barrage bijna een seconde sneller dan haar landgenote Alison Robitaille met de Berlin-zoon Ace. Laura kraut maakte het Amerikaanse feest compleet door derde te worden op Confu (v. Contact me).

Beezie Madden moest als eerste van de negen barragekandidaten over het verkorte parcours van Alan Wade. Op de Quintero-hengst Breitling LS snelde de geroutineerde Amerikaanse foutloos in 30,78 seconden over de finish. Dit bleek niet te evenaren door de anderen.

Van den Brinks Ace

De als laatste startende Alison Robitaille kwam nog het dichts in de buurt. Met het voormalige paard van Stefanie van den Brink, Ace, kwam de Amerikaanse tot op bijna een seconde (31,62 seconden).

Ryan met KWPN’er snelste vierfouter

Laura Kraut was met de Holsteiner Confu ruim een seconde langzamer en eindigde als derde. De snelste rit met vier strafpunten kwam op naam van Devin Ryan. De Amerikaan reed de tweede tijd met  de Unaniem-zoon Cooper, maar kwam door de afgeworpen balk op plaats zes.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Persbericht Washington

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.