Bertram Allen heer en meester in The Christmas Masters

Een zevental deelnemers nam het op de London Olympia Horse Show tegen elkaar op in The Christmas Masters. Drie daarvan bleven in de eerste drie omlopen foutloos en namen het tegen elkaar op in de barrage. Bertram Allen bleek te sterk voor de concurrentie en versloeg Malin Baryard-Johnsson en Laura Renwick.

Allen en de negenjarige BWP-hengst High Valley (v. Obourg) gingen in de barrage als tweede van start en bleven foutloos in een tijd van 24,79 seconden. Daarna stond alleen Baryard-Johnsson nog tussen de jonge Ierse ruiter en de hoofdprijs van 14.000 euro.

De Zweedse amazone en de Kashmir van ’t Schuttershof-dochter H&M Indiana lieten alle balken liggen, maar kwamen net iets meer dan een halve seconde tekort om de leiding van Allen over te nemen.

Balk voor Renwick

De KWPN-gefokte Heartbreaker-zoon Dominant H en de Britse amazone Renwick zagen een balk vallen tijdens hun vierde rit en mochten daarmee als derde opstellen.

Marcus Ehning en Calanda (v. Calido) en Peder Fredricson met Uncle Blue (v. Chacco Blue) zagen beide vier strafpunten op het scorebord verschijnen in de derde omloop.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.