Ga naar hoofdinhoud

Bram Chardon oppermachtig op Euregio Indoor Mennen Denekamp

Op de 22ste editie van Euregio Indoor Mennen Denekamp toonde Bram Chardon zijn klasse door met overmacht de winst bij de vierspannen te pakken. De menner versloeg Herman ter Harmsel met 67 seconden verschil. Bij de vierspan pony's won Marijke Hammink afgetekend.

Bram Chardon greep dit evenement aan om zijn vierspan Lippizaners optimaal voor te bereiden op de serie WK indoor. In de wedstrijd over twee rondes ging Chardon snel rond en finishte in 233,57 seconden. Herman ter Harmsel moest flink toegeven op Chardon en werd tweede in 300,58. De plaatselijke favoriet Mark Weusthof kwam met zijn gelegenheidsspan niet verder dan een vijfde plaats.

Ook Hammink wint met overmacht

In de rubriek vierspan pony’s moest, de uit België afkomstige, Kenny Kanora zijn meerdere erkennen in de niet te kloppen Marijke Hammink. Derde werd Eric Mulder met zijn IJslanders.

Tweespan paarden

Rense Egberink is de winnaar bij de tweespan paarden. In deze rubriek waren de verschillen erg klein en werd er op het scherpst van de snede gestreden. De winnaar van Wierden, Raymond Letteboer, werd twee en Tom Engbers derde voor Antonie ter Harmsel.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron EIM Denekamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.