Ga naar hoofdinhoud

Broertjes Geerink succesvol op Italiaanse bodem

Vincent Geerink hier met Glorieus.
Sander en Vincent Geerink mochten vandaag in het het Italiaanse San Giovanni meerdere prijzen in ontvangst nemen. Vincent won de rubriek voor zesjarige springpaarden en sleepte eveneens de derde prijs in de wacht. Zijn broer werd tweede bij de vijfjarigen en vierde bij de zevenjarigen.

Met de Lucky Boy-zoon Glorieus GR was Vincent de snelste in de barrage bij de zesjarigen. Hij klokte een tijd van 42,51 seconden, net wat sneller dan de 42,87 die hij met Granblue F (v. Zirocco Blue VDL) liet noteren.

De Duitser Heiner Ortmann nestelde zich daar tussen met Lucky Star- V (v. Diabeau).

Papousek

Bij de vijfjarigen verschenen slechts vijf paarden in de ring, waarvan drie werden voorgesteld door Kamil Papousek uit Tsjechië. Met de Grey Top-zoon Great Feeling schopte hij het tot de barrage, waar hij foutloos bleef.

Hij kreeg hier concurrentie van Sander Geerink en H.Eldorado B. (v. Eldorado van de Zeshoek), die een balk zag vallen en daarmee tweede werd.

Net naast het podium

Tien van de vijftien combinaties bij de zevenjarigen ontvingen een uitnodiging voor de barrage. Sander bleef hier met Ducati Z (v. Diarado) foutloos in een tijd van 45,16 seconden, wat goed bleek voor plaats vier.

De snelste tijd werd genoteerd door de Zweed Alexander Zetterman en Quintendra (v. Nintender).

Klik hier voor de uitslag van de vijfjarigen.
Klik hier voor de uitslag van de zesjarigen.
Klik hier voor de uitslag van de zevenjarigen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.