Ga naar hoofdinhoud

Buitenlands podium in Youngster Tour

Archieffoto Franklin Posmus
Franklin Posmus, Tim Franssen en Kevin Jochems hadden vanmiddag het nakijken in de Youngster Tour voor zes- en zevenjarige paarden. Het volledige podium werd in Roosendaal bezet door buitenlanders, met de Duitse ruiter Christopher Kläsener op de hoogste trede.

De zesjarigen kregen een 1,30 m parcours direct op tijd voorgeschoteld, voor de zevenjarigen lagen de balken op 1,35 m. Kläsener was veruit de beste. Hij reed zijn zesjarige KWPN’er Florida J.W.B. (v. Emillion) in 58,28 seconden naar de overwinning. De Belgische Kirsten Rombouts volgde met Euptric Van Beek, eveneens een KWPN’er, met een tijd van 59,75 seconden op de tweede plaats. De rit van Marcel Marschall was goed voor het derde geld. De Duitser en zijn Holsteiner merrie Crystal klokten 61,42 seconden.

De plaatsen vier, vijf en zes waren voor de Nederlanders en hun KWPN’ers. Franklin Posmus en de zevenjarige Numero Uno-ruin Easy H werden vierde, Tim Franssen en de zesjarige Fherraro (v. Zirocco Blue) vijfde. Kevin Jochems reed de zevenjarige merrie Ecifee naar de zesde plek.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.