Ga naar hoofdinhoud

‘Captain Canada’ Ian Millar en Dixson winnen 3* GP Rockwood

Vannacht reed Ian Millar voor eigen publiek zijn veertienjarige Dixson (v. Vigo d'Arsouilles) naar de overwinning in de 3* Grand Prix van Rockwood. Captain Canada was de enige foutloze in de barrage. Een ontketende Leslie Burr-Howard nam de tweede plaats voor haar rekening. Op de KWPN merrie Donna Speciale (v. Cavalier) was ze met afstand de snelste, maar kreeg een balk.

De 60-jarige Leslie Burr kwam als tweede in de barrage door G. Houtvast uit Schimmert gefokte Donna Speciale. In een onwaarschijnlijk hoog tempo vloog het paar over het 1,60m-parcours. Op de laatste hindernis ging het mis, de Cavalier-merrie sprong de balk uit de lepels en de Amerikaanse moest vier strafpunten incasseren in een tijd van 35.58 seconden.

Bekeken barragerit

Ian Millar, die in januari 70 jaar is geworden, kwam na Burr in de barrage. Hij reed een bekeken rit met Dixson en bleef foutloos in 39,75 seconden.

Ook White vier strafpunten

Vervolgens deed Keean White op de KWPN’er Corette (v. Lupicor) nog een poging om het resultaat van Millar te verbeteren. De tijd van 37,43 seconden was goed genoeg, maar ook de Canadees kreeg een springfout en werd met vier strafpunten derde.

Leslie Burr-Howard werd ook nog eens vierde met de Gentille van Spieveld (v. Heartbreaker). Erynn Ballard en Royale du Rouet (v. Jeff D’Or) klasseerden zich op de vijfde plaats.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horseman.be/Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.