Ga naar hoofdinhoud

Carrera’s winnen Big Tour Drachten

Jur Vrieling en Carrera VDL
De zege in de Big Tour over 1,50m in Drachten was zojuist voor Willem Greve en Carrera. De Larino-zoon galoppeerde foutloos over de eindstreep met 62,51 seconden op de klok. Hiermee was Greve anderhalve seconde sneller dan Jur Vrieling, die met zijn VDL Carrera (v. Cardento) in 64,01 seconden finishte. 

Met de zege zet de KWPN-dekhengst van Greve zijn succesreeks voort. Vorige maand boekte de schimmel zijn eerste internationale zege in een 1,45m-proef op Jumping de Achterhoek nadat ze een aantal keer net naast de zege grepen en nu dus opnieuw winst.

Top vijf

Felix Haßmann was de enige buitenlander in de top 5. De Duitse ruiter zat in het zadel van Cayenne WZ en stuurde de zoon van Claudio in 64,69 seconden over de eindstreep. Daarmee was hij een fractie sneller dan Lennard de Boer, die Zazoe (v. Guidam) in 64,74 seconden liet finishen. De Boer was op zijn beurt zowat anderhalve seconde sneller dan Remco Been, die met Lumen Ulady, net als Zazoe een nakomeling van Guidam, de top 5 compleet maakte met een rit in 66,09 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.