Ga naar hoofdinhoud

Cas de Liberté weer terug in de springpiste

Niels Bruynseels hier met Cas de Liberte Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Na een rustperiode van drie maanden heeft Niels Bruynseels de elfjarige merrie Cas de Liberté Z weer de wedstrijdring binnen gereden. De dochter van Cracky Z keerde na Jumping Mechelen terug naar haar eigenaar Wim Malisart om na een lang en succesvol seizoen het even wat kalmer aan te doen.

Niels Bruynseels begon weer met Cas de Liberté op de Silver League competitie bij Stal Ceulemans en reed een paar lage parcoursen om ritme op te doen.

GP Brussel

De Zangersheide-merrie boekte het afgelopen jaar de overwinning in de Grote Prijs van Brussel en was tweede in de Nations Cup-wedstrijd in Hickstead afgelopen juli. Daarnaast behaalde Cas de Liberté regelmatig top tien-klasseringen op het hoogste niveau.

Landbouwleven Paard van het Jaar 2016

De merrie die in december de titel ‘Landbouwleven Paard van het Jaar 2016’ kreeg, zal onder Bruynseels de komende maanden op twee fronten strijden. Bruynseels zal aan verschillende Global Champions Tour wedstrijden deelnemen en samen met het Belgische springteam de promotie naar de eerste divisie trachten af te dwingen. Daarnaast is er deze zomer ook nog een Europees kampioenschap in Gotenborg.

Bron Horseman.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.