Ga naar hoofdinhoud

Casall en Boyfriend du Seigneur leveren winnaars voor Jumping Mechelen

Het Azelhof in Lier vormde afgelopen zondag het decor voor de halve finale van het vrijspringen voor Jumping Mechelen. Na selectiewedstrijden in Aalter, Lier, Ghlin, Moorsele, Meerdonk, Ternat en Heusden-Zolder, mochten juryleden Yves Vanderhasselt en Bernard Demets een 100-tal tweejarigen beoordelen. De vrouwelijke winnaar was een dochter van Casall, de mannelijke winnaar een zoon van Boyfriend du Seigneur.

De overwinning bij de vrouwelijke tweejarigen ging naar de Holsteiner merrie Happy vd Gulden (Casall Ask x Cormint) van fokker E. Heymans. De BWP merrie Pommemieke JW vd Moerhoeve (Vigo d’Arsouilles x Diamant de Semilly) van Jan Wuytack en De Moerhoeve, die in Ternat het vrijspringen won, behaalde een tweede plaats. Voor de Zangersheide merrie Las Vegas Cityhorse Z (L’Arc de Triomphe x Radisson) was er een derde plaats.

Mannelijke tweejarigen

Bij de mannelijke tweejarigen was de sBs’er Jones du Chapitre (Boyfriend du Seigneur x Ugano Sitte) van E. Gosselain en P. Vande Walle de winnaar. Op de selectiewedstrijd in Ternat werd hij nog tweede. De BWP’er Pop Star v/d Schelpenhoeve (Diamant de Semilly x Narcos II) van Samir Brahimi werd tweede. Pop Star won in september op de selectiewedstrijd in Moorsele. Op de derde plaats  eindigde de BWP’er Palermo 28 (Scendix x Clinton) van L. Geerts.

De finale vindt woensdag 27 december plaats op Jumping Mechelen.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: JumpingMechelen/Horseman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.