Ga naar hoofdinhoud

Van Cranenbroek, Verwaal en Maertens doen goede zaken in Intermediaire I

Emerald S (v. Ampère) en Ilse van Cranenbroek (archief)
Op de slotdag van CDI Deauville boekten de Nederlandse amazones Ilse van Cranenbroek, Linda Verwaal en Saskia Maertens mooie successen in de kür op muziek. Van Cranenboek boekte het beste resultaat met haar krachtpatser Emerald S (v. Ampère). Het optreden van het duo werd door de juryleden beloond met 74,167%. Dit resultaat leverde Van Cranenbroek de tweede prijs op.

Linda Verwaal had al twee tweede prijzen op zak met Jakari (v. Jazz Rubin) en voegde daar vandaag een vierde prijs aan toe. Verwaal’s kür op muziek was volgens de juryleden 72,208% waard. De score werd iets gedrukt door twee vieren op de verzamelde stap. Op Facebook gaf de amazone als verklaring: ”Doordat ik iets achter de muziek kwam had ik wat te weinig meters in m’n verzamelde stap dit waren helaas vieren en werd technisch afgestraft.”

Net buiten de prijzen

Saskia Maertens presteerde ook niet onverdienstelijk met Legend of Loxley (v. Lord Loxley). De jury bij M kende Maertens een vierde plaats toe en de andere juryleden vonden het optreden een zevende plaats. Met 69,875% kwam de amazone op een zesde plaats en dus net buiten de prijzen terecht.

Verstapt

Femke Beljon was ook aan de start verschenen met Winningmood (v. Prado) in de kür op muziek. Bij het aantrekken voor de uitgestrekte verstapte de hengst zich en liep kreupel verder. Beljon besloot om direct te stoppen. Met uitstappen was de hengst weer helemaal zuiver.

Wedstrijdpauze

Daarnaast liet Beljon op haar Facebookpagina weten dat ze voorlopig een wedstrijdpauze gaat inlassen: ”Na alle ellende van de afgelopen tijd heb ik nu besloten voorlopig een wedstrijdpauze in te lassen om alles weer op de rit te krijgen, zowel mentaal als fysiek”.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.