Ga naar hoofdinhoud

Van Cranenbroek: ‘Zo ontspannen heb ik hem nog nooit gehad’

Emerald S (v. Ampère) en Ilse van Cranenbroek (archief)
Ilse van Cranenbroek en Emerald S eindigden zojuist op de tweede plaats in de Inter I-kür op Indoor Brabant. De achtjarige zoon van Ampere liep naar een score van 73.925% en Van Cranenbroek was heel tevreden na haar proef: "Ik had eigenlijk  een iets hogere score verwacht, omdat hij zo ontspannen was. Zo ontspannen heb ik hem nog nooit gehad."

“Van te voren had ik niet gedacht dat ik twee keer tweede zou kunnen worden hier’, aldus Van Cranenbroek, die gisteren in de Prix st. Georges net als vandaag tweede werd. “Op het NK had hij meer last van spanning en toen gingen de pirouettes allebei mis, maar ik heb de lijnen nu wat aangepast en nu moeten ze niet meer mis gaan.”

Emerald S

“Normaal is hij echt een bommetje, daarom ben ik juist zo blij dat hij ontspannen was. Eigenlijk is dit pas de tweede keer dat hij echt meerdere dagen mee is en hij heeft echt een super karakter, ik word er elke dag weer blij van”, vertelt de amazone over haar achtjarige ruin. “We gaan nu eerst nog even een jaartje zo door, want dit is pas zijn zevende of achtste wedstrijd, dus hij is eigenlijk nog best groen. Ik had ook niet verwacht van te voren dat het allemaal zo snel zou gaan.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.