Daniel Deusser neemt leiding wereldranglijst over

Na sterke optredens op onder andere de Olympia Horse Show in Londen en CHI Genève, gaat Daniel Deusser aan de leiding in de nieuwe wereldranglijst springen. Daarmee is na vijf maanden een einde gekomen aan de koppositie van Christian Ahlmann.

Met een totaal van 3076 punten heeft de Duitser een sprong van de derde naar de eerste plaats gemaakt, een uitstekend begin van het nieuwe jaar. Zijn landgenoot Ahlmann is daardoor één plaatsje gezakt in het klassement.

Delestre naar vijf

Amerikanen Kent Farrington en McLain Ward zijn beide een plaatsje gestegen en staan nu respectievelijk derde en vierde. De voormalig nummer twee, Simon Delestre, eindigde in december slechts één keer in de top vijf en moet nu genoegen nemen met plaats vijf.

De beste Nederlander is, net zoals afgelopen maand, Harrie Smolders met plaats twaalf.

Klik hier voor de volledige ranking.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.