Ga naar hoofdinhoud

Daniel Deusser wint Championat von Mannheim

De Championat von Mannheim werd gisteren voor thuispubliek gewonnen door Daniel Deusser. De ruiter stuurde Hidalgo VG (v. Quadrillo) in 37,67 seconden het 1,55 m hoge barrageparcours rond, een tijd die door niemand geklopt kon worden. De beste Nederlander in deze rubriek was Gert-Jan Bruggink op de achtste plek.

Het dichtst in de buurt kwamen Niklaus Rutschi en Windsor XV (v. Karandasj), die tweede werden met een tijd van 39,58 seconden. De derde plaats werd veroverd door Alexander Schill, die met Chass (v. Calato) in 41,25 seconden finishte. Constant van Paesschen en Carlow van de Helle (v. Caretino) kwamen in 42,79 seconden rond en werden vierde met vier strafpunten. Laatste barragedeelnemer Emilio Bicocchi was weliswaar sneller dan Van Peasschen, maar hij pakte met Ares (v. Ephebe For Ever) acht strafpunten, wat resulteerde in de vijfde plaats.

Gert-Jan Bruggink en MCB Ulke (v. Lux) kregen in de eerste omloop vier strafpunten te pakken, wat hen de achtste plaats opleverde. Albert Zoer en Gigolo (v. Cicero Z) werden twaalfde. De ruiter had eveneens een balk en was vier seconden langzamer dan Bruggink.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.