Ga naar hoofdinhoud

Deusser en Pironella terug in de ring

Daniel Deusser hier met Cornet d'AmourFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
In oktober vorig jaar zagen we Pironella, één van de toppaarden van Daniel Deusser, voor het laatst in de ring. Vandaag maakt de combinatie haar rentree in de wedstrijdring, ze verschijnen aan de start van de vijfsterrenwedstrijd in het Oostenrijkse Treffen. 

De 11-jarige Non Stop-nakomeling verraste in 2014 vriend en vijand door in haar eerste seizoen op het hoogste niveau direct aansprekende resultaten neer te zetten. Ook vorig jaar liet de combinatie van zich horen door onder andere een derde plek te noteren in de Global Champions Tour van Miami.

Vandaag verschijnt de combinatie voor het eerst sinds lange tijd weer in de wedstrijdring waar zij hun opwachting maken in een 1.45m rubriek.

In deze openingsrubriek starten ook enkele sterke Nederlandse combinaties waaronder Gerco Schröder met Glock’s London N.O.P. die na lange tijd afwezigheid weer voor het eerst uitkomt op een vijfsterrenwedstrijd. Ook Willem Greve met Carambole N.O.P. en Jur Vrieling met VDL Glasgow v. Merelsnest staan op de startlijst.

Klik hier voor de startlijst.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.