Ga naar hoofdinhoud

Deusser troeft Britten af in Olympia

Daniel Deusser
Het middagprogramma in de Olympia hal in Londen werd vanmiddag afgerond met de Snowman Stakes over 1.45m. Voor Duitsland ging Daniel Deusser aan de leiding, gevolgd door Martin Fuchs en Ben Maher.

Van de 29 combinaties keerde er zeven terug, waarvan vijf thuisruiters. Zij legden het allen af tegen Daniel Deusser. Hij zadelde Soory de  l’Hallali (v. For Pleasure) en zette de snelste tijd weg van 32.71. Uzo van het Hobos Z (v. Up to Date Miltoo) ging in 33.92 door de finish met Zwitser Martin Fuchs.

Daarna waren het Britten die zich plaatsten, met op drie Ben Maher die met Oklund-merrie Wings Sublieme een tijd van 34.38 reed. Concorde –nakomeling Unex Arantos werd vierde met zijn ruiter Tim Gredley. Op vijf, zes en zeven stonden respectievelijk de heren van de Whitaker-clan, William, Michael en Robert.

De Nederlandse starters, Maikel van der Vleuten/VDL Groep Sapphire B en Jur Vrieling/VDL Zirocco Blue N.O.P., kregen ieder een strafpunt en bleven steken op de achttiende en negentiende plaats.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.