Ga naar hoofdinhoud

Bart Bax doet prima zaken in Saumur

Foto: Lonneke Ruesink
Op het CDI3* in Saumur (Frankrijk) was er gister in de Prix St. Georges een zesde plaats voor Bart Bax met SLI Adagio (v. UB 40). Bax reed de hengst naar een score van 68,368%. Vandaag in de Intermediar I eindigde Bax met 68,210% op de vijfde plek.

De overwinning in de Prix St. Georges was voor de Brit Charles William Hutton die zijn Douglas IV (v. Diamond Hit) naar een score reed van 73,684 %. De tweede plaats was met 71,342% voor de Britse ruiter Paul Friday met Winston Bond (v. OO Seven).

Vandaag stond voor de Lichte Tour-combinaties de Intermediair I op het programma. Bart Bax en SLI Adagio kwamen met een score van 68,210% op de vijfde plaats en kwalificeerden zich hiermee voor de kür op muziek die morgen gereden wordt. De Franse amazone Julia Chevanne reed Swing de Hus (v. San Remo) met een score van  69,736% naar de tweede plaats.

Net als gister in de Prix St. Georges, reed Charles William Hutton ook vandaag zijn Douglas IV naar de overwinning. Vandaag in de Intermediar I viel de score met 75,210% zelfs nog wat hoger uit.

Klik hier voor de uitslag van de Prix St. Georges.

Klik hier voor de uitslag van de Intermediaire I.

Bron: Horses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.