Ga naar hoofdinhoud

Brock en Francis winnen 4* en 3* Special

Allison Brock en Rosevelt Foto © SusanJStickle.com
Met een sterk gereden proef werd Allison Brock gisteren de winnares van de 4* Special op het Global Dressage Festival in Wellington. De 74.225% die met Rosevelt voor de proef kreeg was een evenaring van haar persoonlijk record. De zege in de 3* Special ging Shelly Francis op Doktor.

Allison Brock wist de Hannoveraanse hengst Rosevelt (v. Rotspon) zonder fouten door de proef te rijden en werd door alle juryleden op kop gezet. Het leidde tot evenaring van haar persoonlijke record. Zij is de derde Amerikaanse die de afgelopen weken in de Special boven de 74% rijdt in het Olympische jaar.

De Britse Lara Griffith kwam met Rubin Al Asad (v. Rubin Royal) tot 71.059% en werd tweede. Na een wat teleurstellend verlopen Grand Prix een goed resultaat. Lisa Wilcox reed Galant (v. Escuro) naar de derde plek (69.501%) en Laura Tomlinson werd op Rosalie B (v. Rubin Royal) vierde (69.275%). Kelly Layne maakte de top vijf vol op de KWPN’er Udon P (v. Hierarch), het paar scoorde 67.745%.

In de 3* Special pakte Shelly Francis met Doktor de zege. 70.569% kregen Francis en haar Oldenburger zoon van Diamond Hit van de jury. Zij was de enige boven de 70%, Megan Lane kreeg met de Contango-merrie Caravella 69.627% en Kasey Perry-Glass met Trostruplunds Scarlet 69.078%.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.