Ga naar hoofdinhoud

EK Para-dressuur: Lotte Krijnsen derde in Grade III

In de landenproef van Grade III pakte Lotte Krijnsen op het EK Para-dressuur zojuist de derde plaats met een score van 69,816%. De overwinning ging naar Hannelore Brenner en Woman of the World, die met hun proef als enige combinatie de 70%-grens konden overschrijden.

De Duitse Brenner noteerde een score van 71,474%. Tweede werd de Noorse Ann Cathrin Lubbe, die Porsborggaardens Donatello naar een percentage van 69,974. Krijnsen, die individueel deelneemt aan het EK, danste met Rosentolz vanwege de score van 69,816% nipt naar de derde plaats.

Met 69,711% eindigde de Deense Susanne J. Sunesen met Thy’s Que Faire op de vierde plaats. Sanne Voets en Vedet PB N.O.P. sloten de top vijf af met een percentage van 69,684.

Het concours in Deauville staat de komende dagen in het teken van het Europees Kampioenschap Para-dressuur. Vandaag staan de Team Testen op het programma. Morgen worden de individuele proeven verreden en wordt bekend welk land de teammedaille mee naar huis mag nemen. Zondag staat de Freestyle op het programma.

Bekijk hier de uitslagen van de Team Testen.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.