Ga naar hoofdinhoud

Frank Hosmar wint glansrijk KNHS – Para Dressuur Trophy

Met een score van 81.583% won zojuist Frank Hosmar met Alphaville N.O.P. de KNHS - Para Dressuur Trophy op Jumping Amsterdam. Rixt van der Horst werd met haar nieuwe aanwinst Caraat tweede vlak voor de plaatselijke favoriet Glasten Krapels die in eigen huis derde werd op Wisconti.

Frank Hosmar zette in Amsterdam zijn zegereeks voort. De mooie en moeilijke kür scoorde bij de drie juryleden boven de 80%. Met de Sandreo-zoon Alphaville N.O.P. liet Hosmar onder meer een prachtige wisselserie zien en met de verdiende 81.583% stond de Olympische ruiter 4% los van zijn collega’s.

Caraat (v. Gribaldi) onder Rixt van der Horst liet een heel harmonieuze proef zien die met 77.583% werd beoordeeld. Met een tweede en twee derde plaatsen werd Van der Horst net tweede. Glasten Krapels uit Halfweg reed een thuiswedstrijd met Wisconti (v. Wolkenstein II). Zijn gedurfde proef scoorde 77.333% met twee tweede plaatsen. Door de wat lagere beoordeling van het jurylid bij H, een vierde plek met 74.75%, liep hij de tweede plek net mis.

De 18-jarige Estée Gerritsen en Exquis Onassis werden vierde. Ze werd gescout op de Rabotalentendag en volgt nu de Rabo Beloftentrainingen. Bronzen medaillewinares van het EK Lotte Krijnsen werd op Zarienta vijfde.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.