Ga naar hoofdinhoud

Graves en Peters winnen de 5* en 3* Specials

Laura Graves met Verdades in Wellington. Foto: Amy Dragoo / www.arnd.nl
Zowel Laura Graves als Steffen Peters boekten gisteren hun tweede overwinning op het Global Dressage Festival in Wellington. Met de KWPN'er Verdades was Graves de beste in de 5* Special, Steffen Peters schreef met Rosamunde de 3* Special op zijn naam.

“Het was zeker niet mijn beste proef met Verdades, maar hij was tenminste 100% zich zelf en dat was een goed gevoel,” zei Graves na afloop van de Special. Laura Graves had de focus op ontspanning en harmonie gelegd, waar het de laatste tijd aan ontbrak. Het paar lijkt de weg naar boven weer gevonden te hebben. Met een percentage van 74.667 won Graves met de Florett As-zoon de 5* Special, ruim voor Tinne Vilhelmson en haar tweede paard Benneton Dream (v. Brentano II). De Zweedse scoorde 72.412%. Belinda Trussell kreeg met Anton (v. Antaeus) 71.431 %, goed voor de derde plaats.

In de 3* Special was Steffen Peters oppermachtig met de Rock for Ever-merrie Rosamunde, unaniem werden ze eerste geplaatst en kregen 73.333%. Tweede werd Kasey Perry-Glass met het Deens gefokte paard Goerklintgaards Dublet (v. Diamond Hit) met 71.353%. De jonge Spaanse ruiter Juan Matute plaatste zich als derde op Quantico Ymas (v. Fighting Fit) met 69.059%.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses/persberichten Global Dressage Festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.