Ga naar hoofdinhoud

Maximale score voor Quarterback-nakomeling Quel Filou

Quarterback - vader van Quel Filou
Op dag vier van het Bundeschampionate in Warendorf werden bij de dressuur de laatste finale kwalificaties en de kleine finales verreden. De winnaars bij de driejarigen werden de hengst Baccardi en Quel Filou, de laatst genoemde kreeg de maximale score van 10 punten voor zijn draf toe gekend. Bij de vijfjarige dressuurpaarden stond Saphira Royal NG bovenaan, bij de zesjarigen was het Cassiopaya die aan kop ging.


De winnaar van de finale kwalificatie van de driejarige merries en ruinen, was Quel Filou, die eerder derde werd bij de Oldenburg kampioenschappen. Met Eva Möller in het zadel kreeg de bruine ruin een algemene score van 9,3 en werd geëerd voor zijn draf, zelfs met de maximale score van 10,0. Quel Filou is een zoon van Quarterback uit een moeder van Stedinger.

Bij de driejarige hengsten was Baccardi van Belissimo M met een 8,9 de concurrentie de baas. Claudia Rüscher presenteerde de Westfaalse premie hengst.

San Amour- dochter Saphira Royal NG stond bij de vijfjarige dressuurpaarden aan kop. Ze versloeg haar 39 concurrenten met score van 8.4. De donkerbruine merrie werd gepresenteerd door Kira Wulferding. Aan kop bij de zesjarige dressuurpaarden ging Cassiopaya. De Cassini Boy Junior-dochter won met een score van 8,5, gereden door Jana Freund.

Bron: Horses / FN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.