Ga naar hoofdinhoud

Minderhoud wint GP Lier

Hans Peter Minderhoud met Zanardi. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Nadat Hans Peter Minderhoud en Zanardi gisteren al bovenaan eindigden in de eerste groep ruiters in de Grand Prix in het Belgische Lier, was er ook vandaag niemand die de score van 72.540% van het Nederlandse duo kon verbeteren.

Jeroen Devroe zette het beste resultaat neer vandaag met de elfjarige Eres DL. De Belgische ruiter kwam tot een score van 72.380% met zijn bruine ruin en werd door één van de juryleden zelfs op de eerste plaats gezet.

Patrick van der Meer verscheen vandaag in de ring met Zippo en verwees met zijn score van 71.360% Tommie Visser van het podium.
Visser stond nadat de eerste groep gereden had gisteren op de tweede plaats, maar eindigt nu net naast het podium met  Variohippique’s Vingino.

De Noorse Anne Lene Holmen werd vijfde met Rainbow Dancer, zij kreeg 70.260% en Anne van Olst was met de KWPN-ruin Vorst goed voor het zesde resultaat.

Theo Hanzon eindigde met zijn score van 67,06% op de negentiende plaats met Zoë Wijnanda van Brenk en Urbanes kwamen met 66,56% uit op de 21-ste plek.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

 

Eén reactie op “Minderhoud wint GP Lier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.