TC Champ of Class DVB naar A-kaderlid Lisanne Zoutendijk

Champ of Class, hier nog onder Sanne Vos. Foto: De Paardenkrant

De achtjarige toppony TC Champ of Class DVB (v. FS Champion de Luxe) is behouden voor Nederland. Eigenaren Tim Coomans en Coby van Baalen hebben het toptalent verkocht aan de familie Zoutendijk uit Sint Willebrord. De pony zal na de Europese kampioenschappen onder het zadel komen van A-kaderlid Lisanne Zoutendijk, die al wekelijks bij Dressuurstal Van Baalen traint.

TC Champ of Class DVB heeft een indrukwekkende erelijst. Onder amazone Sanne Vos won hij in 2010 het KNHS-Divoza Kampioenschap voor zesjarige pony’s en in 2011 maakte hij deel uit van het zilveren ponyteam op het EK in Jaszkowo. Recent won de combinatie de KNHS-Felix Hippische Juristen Cup met een persoonlijk record van 78%. Sanne Vos wordt dit jaar zestien en zal de overstap maken naar de junioren.

Coby van Baalen: “Voor Champ was steeds veel belangstelling vanuit het buitenland. Het is geweldig dat de pony in de toekomst door het Nederlandse talent Lisanne Zoutendijk gereden gaat worden!”

Bron: Horses/Dressuurstal Van Baalen

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.