Ga naar hoofdinhoud

Visser verslaat Minderhoud in WDM GP kür

Tommie Visser hier met Vingino. Foto: Melanie Brevink-van Dijk
In de Grand Prix op het CDI in Lier waren Hans Peter Minderhoud en Zanardi gisteren Tommie Visser en Variohippique’s Vingino nog de baas, maar vandaag in de kür draaide Visser de rollen om en ging er met de zege vandoor. Patrick van der Meer eindigde net naast het podium met Zippo.

 

Het verschil tussen Visser en Minderhoud was slechts 0.15% en het jurykorps kende geen van beide combinaties een unanieme plaatsing toe. Visser dankt zijn overwinning vooral aan de 76.750% van het jurylid bij H, die hem ook op de eerste plaats zette, terwijl Minderhoud door de juryleden bij E en C bovenaan werd geplaatst.
Visser kwam met de dertienjarige zwarte zoon van Polansky uit op een resultaat van 75.200% en Minderhoud zag een resultaat van 75.050% voor zijn kür met de twaalfjarige schimmelzoon van Rubels.

De Oekraïense Inna Logutenkova kreeg met de twaalfjarige Fleraro  74.625% van het jurykorps. Hiermee legde het duo beslag op de derde plaats.
Van der Meer ging als laatste van start met de elfjarige zoon van Rousseau en zijn score was net niet genoeg om een geheel oranje podium te krijgen. De ruiter uit Naaldwijk kreeg 74.200% en werd zelfs door één van de juryleden op de eerste plaats gezet.

Morgan Barbancon Mestre en de voorheen door Stephanie Peters en Madeleine Witte-Vrees gereden Vitana V  behaalde een score van 72.925% en maakte de top 5 compleet.
Theo Hanzon eindigde met Zoë ook nog in de top 10. De score van 69.950% van het duo leverde hen de negende plaats op.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Eén reactie op “Visser verslaat Minderhoud in WDM GP kür

  • Han Coolen

    De Oekraïense Inna Logutenkova kreeg met de twaalfjarige..

    Kan ook zijn:

    De uit de Donetsk People’s Republic (DPR or DNR) Inna Logutenkova kreeg met de twaalfjarige..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.