Ga naar hoofdinhoud

Madeleine Witte heeft na geslaagde Special zin in Kür

Madeleine Witte-Vrees en Cennin Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Of dit nu haar sportieve wraak op een minder geslaagde Grand Prix was. Dat willen journalisten weten van Madeleine Vrees, als ze met Cennin een goede Special heeft gereden, die haar een plek in de Kür opleverde.

“Het was in ieder geval al een stuk beter dan in de Grand Prix en Cennin deed enorm zijn best, hij was ook weer een stuk fitter dan in de Grand Prix. Bovendien was het ook pas onze eerste Grand Prix Special ooit die we reden. Dat we die dan op deze manier doorkomen, daar ben ik best heel trots op.”

Steeds iets mis

“Er ging de vorige keren steeds iets mis. Vorig jaar in Rotterdam liep hij pas net Grand Prix en toen kon ik niet starten in de Special, dit jaar zou ik in Roosendaal rijden en toen kreeg ik zelf een rugblessure. In Rotterdam dit jaar trapte hij ongelukkig een ijzer af waardoor het weer niet ging. Ik had die proef met Cennin dus gewoon nog nooit gereden.”

‘Mijn fout’

“De fout bij het aangalopperen kwam nu door een slordige wending van mijzelf, dat was echt mijn fout. Het is ook echt geen paard dat fouten wil maken. Misschien dat ik zelf vandaag ook nog wel ietsje aarzelender reed dan ik kan, maar ik kijk uit nu uit naar de kür, daar heb ik echt zin in.”

Bron: KNHS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.