Ga naar hoofdinhoud

Drie Braziliaanse dressuurruiters op longlist Rio

Drie Braziliaanse dressuurruiters zijn toegevoegd aan de longlist voor de Olympische Spelen in Rio aankomende zomer. Met de toevoeging van deze drie ruiters maken in totaal negen combinaties kans op een plek in het Braziliaanse team. 

Sarah Waddell en Arco Polo Z is één van de combinaties die kans maakt op afvaardiging naar de Spelen. Afgelopen weekend noteerden ze voor de tweede maal een score van boven de 64%, voldoende voor de Braziliaanse selectiecriteria om toegevoegd te worden aan de longlist.

De 18-jarige Giovana Prada Pass met Zingaro de LYW reed afgelopen weekend in hun tweede Big Tour een score van 66.060% bij elkaar waarmee ook zij dichter bij een teamplek zijn gekomen.

Leandro Aparecido da Silva en De Niro-nakomeling DiCaprio is de derde combinatie die voldoet aan de Olympische kwalificatie eis.

João Victor Marcari Oliva heeft drie ijzers in het vuur voor de kwalificatie. Met zijn paarden Signo dos Pinhais, Xama dos Pinhais en Haddington KHR stond hij al op de longlist. Luiza Tavares de Almeida met Vendaval en Pedro Manuel Tavares de Almeide met Xaparro do Vouga zijn de andere combinaties die in aanmerking komen voor een teamplek.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Dressage-News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.