Ga naar hoofdinhoud

Den Dulk tweede en derde in Deauville, Van der Horst vierde

Update
Nicole den Dulk met Wallace. Foto: Pierrre Costabadie / www.arnd.nl
Nicole den Dulk eindigde zaterdag in de individuele Grade II-proef in Deauville op de tweede en de derde plaats met Wallace N.O.P. (v. Future) en Faust. Alleen Pepo Puch kreeg een hogere score en kon na zijn tweede plaats vridag, gisteren de eerste prijs in ontvangst nemen. In de Grade III eindigde Rixt van der Horst op de vierde plaats.

Den Dulk kreeg voor haar proef met Wallace een score van 70.647%, maar ondanks dat dit resultaat iets hoger was dan vrijdag eindigde het duo op de tweede plaats. De Oostenrijkse ruiter Puch kwam vrijdag niet verder dan 68,970% met Fontainenoir (v. Florencio), maar nam zaterdag sportief revanche door een score van 72.794% neer te zetten.

De individuele proef met Faust leverde Den Dulk 68.765% op en dat was ten opzichte van de dag ervoor bijna twee procent meer. Na de vierde plaats in de landenproef met Faust eindigde Den Dulk zaterdag op de derde plek.

Grade III

In de Grade III kwam Van der Horst uit op een resultaat van 68.441% met Uniek N.O.P. (v. Gribaldi) waarmee ze op de vierde plaats eindigde in deze individuele proef. Susanna Hext won de rubriek met LJT Engaards Solitaire met een score van 71.088%. De Britse werd gevolgd door haar landgenote Erin Oxford, die met Dior 70.647% kreeg op haar protocol.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

 

Met Wallace N.O.P.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.