Ga naar hoofdinhoud

Eerste zege binnen voor Van Silfhout en Expression

Diederik van Silfhout met Expression. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Diederik van Silfhout en Expression hebben de eerste zege op het KNHS Indoorkampioenschap zojuist binnen. De Vivaldi-zoon, die de laatste tijd elke keer dat hij in de ring in actie komt met een oranje lint naar huis gaat, werd in Ermelo unaniem op de eerste plaats gezet in de Prix st. Georges. Morgen komt het duo in actie in de kür, die om 12:50 uur begint.

Van Silfhout liet in een eerste reactie na afloop van zijn proef weten superblij en tevreden te zijn met het optreden van de hengst: “Het was de laatste tijd best veel en hij werd ook best wat heet op de hengstenkeuring laatst, dus ik wilde hem graag weer ontspannen rond kunnen rijden en dat lukte heel goed.”

Top drie

Lynne Maas en de zwarte Jazz-merrie Electra eindigden vandaag op de tweede plaats. Het duo kreeg in totaal 72.94% van de juryleden en dat leverde een unanieme tweede plaats op. Geert-Jan Raateland eindigde op de derde plaats vandaag met Don Bravour, De hengst liep onder Raateland naar een score van 70.92% net iets meer dan Kyra Klinkers.

Zeventig procent

Kyra Klinkers en Equirelle W kwamen als een van de laatsten in de ring en hun proef leverde een score op van 70.70%. Hiermee eindigde de amazone uit Echt uit op de vierde plaats met de dochter van Florett As. Ilse van Cranenbroek maakte met Emerald S de top 5 compleet. Van Cranenbroek kreeg 70.57% voor haar proef met de Ampere-zoon en was de vijfde en laatste combinatie met een score van meer dan zeventig procent.

Klik hier voor alle uitslagen

Klik hier voor de overzichtspagina van de KNHS Indoorkampioenschappen 2017

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.