Ga naar hoofdinhoud

Elegante Rosalie B wint onder Tomlinson Grand Prix Special

Laura Tomlinson-Bechtolsheimer
Met een persoonlijk record van 75.882% werd de elegante Rosalie B met Laura Tomlinson in het zadel de winnares van de Grand Prix Special van Oldenburg. Michelle Hagman werd op Happiness tweede, gevolgd door Carola Koppelmann op Deveraux B. De twee Nederlandse amazones Marjan van der Jagt en Kim Schmid werden zevende en achtste.


De hoogzwangere Laura Tomlinson reed vrijdag ook al een pr in de Grand Prix met de merrie van Rubin-Royal. Het paar debuteerde op het hoogste niveau dit voorjaar in Wellington. In de Special scoorde de Britse 75.882%. Alleen het Duitse jurylid Rickenhagen zag in Michelle Hagman de winnares van de rubriek.

Hagman scoorde met de Hochadel-merrie Happiness 74.569% en moest net als in de Grand Prix achter Tomlinson plaats nemen. De Duitse Carola Koppelmann kreeg voor de proef met Deveraux B (v. Dimension) 72.490% en werd derde.

Marjan van der Jagt en Kim Schmid waren met hun paarden Radetzky (v. Houston) en Theodoor (v. Metall) minder fortuinlijk. Beiden liepen ze tegen foutjes aan en moesten genoegen nemen met de plaatsen zeven en acht.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.