Ga naar hoofdinhoud

Engeland zoekt manager van wereldklasse

Naar aanleiding van het vertrek van Rob Hoekstra, de performance manager van het Britse springteam, is de British Equestrian Federation (BEF) op zoek naar een opvolger. Hoekstra maakte een zeer succesvolle periode mee met de Britten, die onder zijn leiding o.a. Olympisch en Europees kampioen werden.  

De functie biedt de kans om een integrale rol te spelen in de ontwikkeling van het Britse sportteam, met als voornaamste doel het ontwikkelen van programma’s en systemen die succes bewerkstelligen op kampioenschappen, met name gericht op de Olympische Spelen in Rio 2016.

Bij kampioenschappen en andere aangewezen wedstrijden zal de performance manager fungeren als de team manager voor het Britse senioren springteam. Hij of zij zal verantwoordelijk zijn voor het structureren en begeleiden van de teamondersteuning, inclusief het coachen van de ruiters, idealiter door de PM zelf.

Een geschikte kandidaat moet een gemotiveerd, georganiseerd, proactief persoon zijn en beschikken over uitmuntende leiderschapskwaliteiten en een hoog EQ. Hij of zij moet een prestatiegerichte mindset hebben en uitgebreide ervaring in een soortgelijke functie in een vergelijkbare cultuur.

Klik hier voor de volledige vacature.

Bron: BEF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.