Ga naar hoofdinhoud

Exell en Chardon samen aan de leiding na WB-etappe Leipzig

IJsbrand Chardon in de Wereldbekerfinale van 2016
Boyd Exell is het jaar goed begonnen met de zege in de wereldbekerwedstrijd in Leipzig. De Australische menner begon afgelopen donderdag met een overwinning in de openingsrubriek en voegde daar zojuist ook de zege in het 'Obstacle Driving' aan toe. IJsbrand Chardon werd derde en Koos de Ronde eindigde op de vierde plaats. Voor de tussenstand betekent dit dat Chardon en Exell samen aan de leiding gaan met 27 punten.

Vandaag won Exell de Winning Round met een kleine voorsprong, waarmee de Australiër nu in de tussenstand op gelijke stand staat met Chardon. Voutaz werd, net als donderdag tweede, maar Chardon pakte de derde plek in deze rubriek. De Ronde plaatste zich niet voor de Winning Round en werd vierde en Theo Timmerman eindigde op de achtste plaats vandaag.

Tussenstand

De Ronde staat in de tussenstand na zeven wedstrijden nu op de derde plaats achter Chardon en Exell met in totaal 25 punten. József Dobrovitz volgt op de vierde plaats met 21 punten en Voutaz staat met 20 punten op de vijfde plek. Timmerman heeft tot nu toe twaalf punten verzameld waarmee hij op de achtste plaats staat.

“Ik sta nu samen met Boyd op kop in het klassement en ga me goed voorbereiden op de wedstrijd in Bordeaux”, reageerde Chardon na afloop.

 

 

 

Klik hier voor alle uitslagen
Klik hier voor de tussenstand

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Hoefnet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.