Ga naar hoofdinhoud

Farrington snelt naar zege in GP Spruce Meadows

Kent Farrington met Gazelle ter Elzen - Foto: Spruce Meadows
Kent Farrington eiste gisteravond net als vorig weekend met Gazelle de overwinning op in de Grote Prijs van Spruce Meadows. De Amerikaan stuurde zijn tienjarige Kashmir van Schuttershof-dochter ruim twee seconden sneller over de streep dan de thuisrijdende Elizabeth Gingras, die met de KWPN'er Zilversprings tweede werd.

Er wisten zich slechts zes combinaties te plaatsen voor de barrage van deze Grote Prijs. Eric Lamaze maakte met Check Picobello Z de top drie compleet. De Canadese ruiter eindigde in de hoofdrubriek over 1.55m van donderdag op de tweede plaats, maar was gisteren met 43.98 seonden op de klok niet snel genoeg om de 42.63 seconden van Gingras en de zoon van Silverstone te kunnen kloppen.

Jonathan McCrea en de KWPN-hengst Aristoteles kwamen in 45.52 seconden foutloos aan de finish en werden gevolgd Tiffany Foster met de eveneens KWPN-gefokte Southwind VDL, die de top 5 compleet maakten. Jack Hardin Towell jr eindigde met Lucifer V op de zesde plek. Het Amerikaanse duo klokte de vierde tijd, maar liep tegen vier strafpunten aan.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.