Ga naar hoofdinhoud

Frans en Zwitserse top vijf in Lyon

Laurent Guillet met Sultan du Château. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl
Het waren vandaag de Franse en Zwitserse ruiters, die in de 1,45m-rubriek in Lyon de eerste vijf prijzen verdeelden. Laurent Guillet was het allersnelst foutloos aan de finish met Sultan du Chateau en hield daarmee de zege in eigen land. De Kannan-zoon galoppeerde in 58,15 seconden over de streep en was daarmee krap een halve seconde sneller dan de concurrentie.

Marie Etter-Pellegrin kwam met Une de l’Othain (v. Conterno Grande) het dichtst in de buurt van de foutloze tijd van het Franse duo en klokte af op 58,51 seconden. De Zwitserse amazone was daarmee op haar beurt ruim een halve seconde sneller dan de nummer drie, Damien de Chambord. Hij zorgde met Viti de Longa (v. Contendro I) voor het tweede Franse resultaat in de top drie.

Top vijf

Paul Deforge en Pierre Kolly maakten de top 5 verder compleet. Deforge mocht zich met Terre du Banney (v. Crown Z) opstellen op de vierde plaats. Het paar kwam foutloos aan de finish in 59,14 seconden en dat was 0,01 seconde langzamer dan zijn landgenoot. Kolly was met Corvall (v. Corrado I) de tweede Zwitser in de top 5 met een rit in 60,39 seconden.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.