Ga naar hoofdinhoud

Franse zege in eerste vijfsterren-proef Brussel

Julien Epaillard met Cristallo. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De eerste vijfsterren rubriek over 1.50m in Brussel kreeg zojuist een Franse winnaar. Julien Epaillard stuurde de tienjarige Safari D Auge in 60.33 seconden over de eindstreep en was daarmee net iets sneller dan Laura Kraut, die tweede werd met de KWPN-merrie Cavalia. De beste Nederlandse prestatie kwam van Gert Jan Bruggink, hij werd zevende.

Daniel Deusser stuurde Happiness Van T Paradijs in de derde snelste tijd foutloos rond. De Duitse ruiter stuurde zijn negenjarige dochter van Obourg in 60.84 seconden over de eindstreep, waar Kraut haar Vingino-dochter in 60.46 seconden liet finishen.

Jérôme Guery en Papillon Z zetten het beste thuisresultaat neer. Het duo was met 62.10 seconden ruim anderhalve seconde te langzaam voor de top drie en werd vierde. Eerder vandaag schreef Guery wel de overwinning in de rubriek voor zeven- en achtjarigen op zijn naam met Instit de Jucaso. De top 5 werd verder compleet gemaakt door Ben Maher met Aristo Z.

Bruggink stuurde Connelly 2 ook foutloos rond in deze rubriek, maar was met 63.36 seconden op de klok niet snel genoeg voor de top 5. Het duo werd zevende achter de Braziliaanse ruiter Yuri Mansur Guerios met de KWPN-merrie Babylotte, die eerder internationaal succesvol was onder Bart Bles.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.