Ga naar hoofdinhoud

Fraser: ‘All-In doet steeds harder zijn best’

De Nederlandse All-In behaalde eergisteren een tweede plaats in de wereldbekerwedstrijd in Wellington. De Tango-zoon danste onder Brittany Fraser in de regen naar 75,85 procent.

Het was de hoogste score ooit voor Fraser en haar vosruin. De amazone rijdt de Tango-zoon sinds zijn vijfde en het duo komt sinds 2015 uit op het hoogste nvieau. “Het is een gevoelig paard en daarom verwachtte ik dat de regen hem zou storen, maar dat bleek niet het geval”, licht de 29-jarige Canadese amazone toe. “In de wissels om de twee passen ontstond er een foutje, elke keer dat ik deze kür op muziek rijd, krijg ik een hogere score. Het lijkt alsof All-In eindelijk helemaal begrijpt wat hij moet doen. Hij doet steeds harder zijn best.”

Complimenten

De amazone kreeg complimenten van haar trainer Ashley Holzer, die met Havanna naar een klinkende overwinning reed. “All-In heeft enorm grote bewegingen en het heeft een paar jaar geduurd voordat we die konden controleren. Het feit dat All-In nu klein en gesloten kan lopen en vervolgens groot weggaat in de verruimingen is te danken aan het rijden van Brittany.”

Afstamming

All-In werd onder de naam Alex geboren in de stallen van H. Verstraten uit Zeeland. De preferente prestatiemerrie Leontine tekent voor het moederschap van de vos, deze Damiro-dochter gaf ook  het Lichte Tour-paard Roancka (v.Jazz) en twee Z1-paarden die eveneens van Jazz afstammen.

Klik hier voor een video van de proef en hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/KWPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.